2 yıllık imzalar atıldı! Antalyaspor da transfer resmen yapıldı!

2 yıllık imzalar atıldı! Antalyaspor da transfer resmen yapıldı!
Antalyaspor, Andros Townsend ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı ve transferi resmen duyurdu.

Antalyaspor İngiliz futbolcu Andros Townsend ile iki yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Trendyol Süper Lig takımlarından biri olan Antalyaspor oyuncuyu İngiltere Championship kulübü Luton Town'dan transfer etti.

Kulüp sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı açıklamada Townsend’e kırmızı-beyazlı formayla başarılar dilediklerini belirtti. 33 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezonda eski takımıyla Premier Lig ve FA Cup’ta forma giymiş 31 maçta bir gol kaydetmişti.

Bu sezon Championship’in ilk haftasında Luton Town’un Burnley ile oynadığı maçta sadece 10 dakika sahada kalan Townsend Antalyaspor’a transfer olarak kariyerine Türkiye’de devam etme kararı aldı.

Antalyaspor’un bu transferle tecrübeli bir kanat oyuncusunu kadrosuna kattığı ve takımın hücum hattını güçlendirmeyi hedeflediği görülüyor. Transfer süreci kulüp tarafından resmî olarak duyurulurken Townsend’in tecrübesi ve yeteneklerinin Antalyaspor’un bu sezonki performansına katkı sağlaması bekleniyor.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.