200 servis aracına denetim yapıldı - ALANYA!

200 servis aracına denetim yapıldı - ALANYA!
Alanya’da 200 servis aracı, UKOME, jandarma ve polis tarafından denetlendi. Oda Başkanı Paşa Özkan, denetimlerin sorunsuz tamamlandığını söyledi.

Alanya'da 200 servis aracı yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından denetime tabi tutuldu.

Denetim Gazipaşa Otobüs Durağında gerçekleştirildi ve bu kapsamda evrak ve araç gereçlerdeki eksiklikler incelendi. Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan denetimlerin sorunsuz tamamlandığını belirterek esnaf arkadaşlarına hayırlı işler dileğinde bulundu.

Başkan Özkan denetimlerin UKOME Jandarma ve polis ekipleri eşliğinde yapıldığını ve öğrenci servis araçlarının evraklarının eksiksiz tamamlandığını ifade etti.

Denetim sırasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve servisçilerin başarılı bir şekilde süreci atlattığını dile getirdi. Özkan ayrıca yapılan bu denetimlerin servisçilerin işlerini daha düzenli ve sorunsuz yürütmelerine katkı sağladığını vurguladı.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.