Tatilci dalgayla tatilin keyfini iki katına çıkarttı! Antalya da keyif dolu turizm!

Tatilci dalgayla tatilin keyfini iki katına çıkarttı! Antalya da keyif dolu turizm!
Alanya gündem son haberler! Antalya'da yerli ve yabancı tatilciler, rüzgar ve dalgalara rağmen denizde eğlenceli anlar yaşadı.

Antalya'da hem yerli hem de yabancı tatilciler, rüzgarın oluşturduğu güçlü dalgalara rağmen denizin tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 29, deniz suyu sıcaklığının ise 29,5 derece olduğu bu günde, tatilciler Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Dalgalarla zaman zaman zor anlar yaşayan bazı tatilciler, sahilde yürüyüş yaparken, bazıları denize girip dalgalarla mücadele etti. Sahilde oturanlar manzaranın keyfini çıkarıp, cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafları çekti. Samsun'dan ailesiyle gelen Osman Akara, uzun süredir hayalini kurduğu Antalya tatilini nihayet gerçekleştirdiklerini ve dalgalı denizde eğlenceli zaman geçirdiklerini belirtti. Antalya'da yaşamanın keyfini çıkaran bir diğer kişi ise Gaziantep'ten göç eden Cuma Altun oldu. Altun, dalgalı denizde yüzmenin kendisi için oldukça keyifli olduğunu ifade etti. Sahil boyunca renkli görüntüler eşliğinde, hem çocuklar hem de yetişkinler gün boyu denizin ve rüzgarın tadını doyasıya çıkardı. Dalgaların kıyıya vurduğu anlarda, tatilciler çakıl taşlarının kendilerine masaj yaptığını dile getirerek, Antalya'nın benzersiz doğasının keyfini sürdü.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.