3 km asfalt dükümü başladı! Alanya'ya hayırlı uğurlu olsun!

3 km asfalt dükümü başladı! Alanya'ya hayırlı uğurlu olsun!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Dimçayında geçen yılki yangında zarar gören Dimçayı grup yolunda 3 kilometrelik asfalt dökümü için hazırlık çalışmalarına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçen yıl Alanya Dimçayında meydana gelen orman yangınında zarar gören grup yolunu yeniden kullanıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Gümüşkavak Bucak Öteköy Taşbaşı ve Dimalacami mahallelerini birbirine bağlayan yolun 3 kilometrelik kısmı asfaltlanacak. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri yolun asfalt öncesi alt yapı hazırlıklarına hız verdi. Bu kapsamda yol kenarındaki şarampoller yağmur suyu giderleri ve dere geçişlerine yerleştirilen büzler gibi önemli altyapı çalışmaları tamamlandı. Stabilize ve sıkıştırma işlemleri devam eden yolun kısa süre içinde asfaltlanması planlanıyor. Bu çalışma yangın sonrasında bozulan ulaşım koşullarını iyileştirerek bölgedeki mahalleler arasında güvenli ve rahat bir bağlantı sağlamayı amaçlıyor.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.