Akın ettiler Alanya da ücretsiz, hem de hepsine ücretsiz!

Akın ettiler Alanya da ücretsiz, hem de hepsine ücretsiz!
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Üniversitesi'ni kazanan öğrenciler için otogarda bilgilendirme stantları kuruldu. Alanya'ya ilk kez gelen öğrenciler, ücretsiz olarak yurtlarına ulaştırıldı ve şehir hakkında bilgilendirildi. Bu hizmet, Alanya Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve ALKÜ iş birliği ile gerçekleştirildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Üniversitesi’ni kazanan yeni öğrenciler 2024 eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla Alanya’ya akın etmeye başladılar öğrenciler Alanya’ya ilk kez geldiklerinde otogarda Alanya Belediyesi İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ALKÜ tarafından kurulan stantlar tarafından karşılanıyor.

Bu stantlarda öğrencilere şehre dair bilgilendirme yapılırken ücretsiz olarak yurtlarına ulaşımları sağlanıyor öğrencilere çay kahve meyve suyu ve yiyecek ikram edilerek Belediye Gençlik Hizmetleri Birimi tarafından sunulan kurslar ve hizmetler hakkında bilgi veriliyor. Öğrenciler 17 Eylül’e kadar bu hizmetlerden yararlanabilecekler.

Protokol üyeleri stantları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve bu ziyaretlerde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan Alanya Belediye Başkan Vekili Mahmut Köse diğer yerel yetkililer de hazır bulundu.

Alanya Belediyesi’nin bu girişimi öğrencilere üniversite hayatlarına daha kolay adapte olmalarını sağlamayı amaçlıyor ve kente gelen öğrenciler için sıcak bir karşılama sunuyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.