Alanya Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine büyük jest!

Alanya Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine büyük jest!
Alanya Belediyesi YKS sınav sonucu ile Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Üniversitesi'ne yerleşen öğrencilere bir jest düzenledi. Öğrenciler velileriyle birlikte ile giriş yaptıkları anda otogarda karşılanarak tebrik edildi

Alanya'da üniversite eğitimi başladı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı öğrenciler için resmen başlamış oldu. YKS sınavına girerek yeterli puanı tutturan ve Alanya'nın iki popüler Üniversitesinde öğrenim görme şansı elde eden üniversiteliler otogar kapısında karşılandı.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Alanya Üniversitesi'ne yerleşen öğrenciler Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü başta olmak üzere Alanya Gençlik Merkezi ve Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri birimi tarafından otogar girişinde karşılandı.

Alanya'da eğitim görme fırsatı kazanan üniversiteli öğrenciler şaşkınlık yaşadı. Özellikle üniversiteli öğrencilerin yeni sürece daha rahat adapte olabilmeleri için otogarın belirli kısımlarına danışma ve yönlendirme stantları kuruldu.

Öğrenciler otogara inmeden önce Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere sorumlular bölgeyi hazır hale getirdi. Otobüslerden inerek Alanya'ya giriş yapan öğrenciler ilçe ile ilgili bilgilendirildi ve tanıtım yapıldı. Ardından öğrencilerin her biri çalışanlar tarafından yurtlarına araçları ile ulaştırıldı.

Alanya Belediyesi'nin öğrencilere sunmuş olduğu bu hizmet ve ilk gün desteği hem öğrenciler hem de öğrenci velileri tarafından büyük takdirle karşılandı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.