Alanya gençlerinin eğlence anlayışı ya öldürüyor ya da süründürüyor

Alanya gençlerinin eğlence anlayışı ya öldürüyor ya da süründürüyor
 Yazar / Alanya Medya
Son zamanlarda gençlerimiz tarafından eğlence adı altında gerçekleşsinden çok sayıda etkinlik ya gençlerimizin canına mal oluyor ya yararlanmalarına sebep oluyor hiçbir şey yapmasa Alanya halkının huzuru elden gidiyor.

Alanya'da yaşanan özellikle gençlerin aşırı hız yapmaları sebebiyle karışmış oldukları trafik kazaları tüm ülkenin gündeminde.

Saatte 200 kilometre hızla otoyollarda ve bağlantı yollarında yapmış oldukları kazalar sebebiyle maalesef hayatlarını kaybeden ya da çok kötü bir biçimde yararlanan gençlerimiz söz konusu trafikteki davranışlarını eğlence olarak nitelendiriyor.

Bunun yanında mahalle aralarında otomobillerle veya motosikletlerle çıkardıkları yüksek gürültü sebebiyle vatandaşlar adeta çileden çıkmış durumda. Gecenin saat kaç olduğunu umrunda olmayan gençler Mahalle aralarında yapmış oldukları söz konusu davranışları eğlence olarak görüyorlar.

Ayrıca otoyollarda yapmış oldukları tehlikeli hareketler de hem kendilerinin hem de vatandaşların can ve mal güvenliğini hiçe sayıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.