Alanya halkı gece evinde oturamaz hale geldi

Alanya halkı gece evinde oturamaz hale geldi
 Yazar / Alanya Medya
Son zamanlarda Türkiye'nin her yerinde görülen adına eğlence denilen vatandaşları siteden çıkaran olaylar Alanya'da da görülmekte.

Son zamanlar özellikle Alanya'da bulunan gençler tarafından popüler olan adına eğlence denilen çok sayıda faaliyet vatandaşı çileden çıkarıyor.

Mahalle aralarında yüksek sesli müzik ve yüksek motor sesiyle egzoz patlamaları eşliğinde gezen konvoy halindeki araçlar artık çığrından çıktı.

Gece yataklarından korkuyla sıçrayan çocuklardan hasta halde evlerinde yatmakta olan vatandaşa varana kadar bu durumdan rahatsız olmayan hiç kimse yok.

Her ne kadar jandarma ve polis ekiplerince gece gündüz denetimler yapılsa da bu uygulamaların önüne geçilemiyor. Otoyollarda polisin jandarmanın beklediğini ve kendilerine ceza yazacağını bilen bu şahıslar artık mahalle aralarında eziyetlerine devam etmektedir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.