Alanya Polisinin gözü o mekanların üzerinde

Alanya Polisinin gözü o mekanların üzerinde
 Yazar / Alanya Medya
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından çocukları ve gençlerin güvenliğini sağlamak üzere belli denetimler yapıldı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından çocukları ve gençlerin güvenliğini sağlamak üzere belli denetimler yapıldı. Yapılan denetimler son zamanlarda özellikle anne babalarda bir şüphe uyandıran internet kafe, kıraathane, playstation oyun salonları gibi mekanlara yapıldı.

Çok sayıda olumsuz davranışın ve zararlı alışkanlığın geçmişte bu ve buna benzer işletmeler sebebiyle gençleri ve çocukların edinmesi tüm toplumun ortak sorunu haline gelmişti.

Söz konusu denetimler neticesinde 2 internet kafe, 2 kıraathane, 2 park ve bahçe, 1 iddia bayi Polis ekiplerince denetlendi. yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması yüreklere su serpti.

Ancak vatandaşların görmüş oldukları belli durumları polis ekiplerini anında ihbar etmeleri söz konusu mekanlardan çocuklara ve gençlere zarar gelmemesi için büyük önem arz etmektedir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Gazete Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.