Alanya'da çimen otel bitti şezlong otel sezonu başladı

Alanya'da çimen otel bitti şezlong otel sezonu başladı
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da yetkililerin müdehale etmesi sayesinde çimenlere yatan ve geceleyen kişilerin önüne geçildi. Peki bu şezlong otel sezonu ne?

Son zamanlarda yetkililerin müdehalesi neticesinde ortadan kaldırılan park ve bahçelerde konaklama işi şimdi de ücretsiz plajlarda başladı.

Alanya'nın Damlataş'ta bulunan Engelsiz Halk Plajı,tekinsiz kişilerin konaklama mekanı haline geldi. Bu sebepten dolayı vatandaşlar tedirgin oluyor ve plajı gönüllerince kullanamıyor.

Söz konusu kişilerin bahsi geçen plajda konaklamasına dur diyecek kimsenin olmaması da gelen kişi sayısını artırıyor. Düzenlenmesi planlanan yoga ve spor etkinlikleri de bu durumdan dolayı düzenlenemiyor.

Acil suretle emniyet ekiplerinin ve belediye ekiplerinin olaya müdehale etmeleri gerekiyor. Kesin çözüm için ise plaj girişne güvenlik personeli görevlendirilmelidir. Aksi taktirde plaj ilerleyen zamanlarda suç işlenen bir yer haline gelecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Gazete Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.