Alanya'da trafik kangren çözüm raylı sistem

Alanya'da trafik kangren çözüm raylı sistem
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da belki de son yılların en önemli sorunlarından biri trafik sorunudur. Peki bu sorun nasıl çözülecek? İşte detaylar...

Alanya'da trafik sorunu Ağustos ayı itibari ile ciddi bir hal almış durumda. Özellikle kaldırımların park alanı olarak kullanılması, yayaların güvenli bir şekilde hareket edebilmesini engelliyor. Bu durum, yayalar için büyük bir risk oluşturuyor.

Bu sorunun çözümü için etkili bir raylı sistemin devreye girmesi tek seçenek gibi gözüküyor. Söz konusu raylı sistem için göreve gelmeden önce Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik raylı sistem projelerini halka sunmuştu.

Raylı sistemler, büyük şehirlerde trafik sıkışıklığını azaltmak, ulaşımı kolaylaştırmak ve çevre dostu bir alternatif sunmak açısından oldukça avantajlı iken yaz tatilinde bir buçuk milyondan fazla nüfusa erişen Alanya'da trafik için tek etkili çözüm ise yine raylı sistem olacaktır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER


Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.