Böyle yaptığınız sürece hep kaybedeceğiz

Böyle yaptığınız sürece hep kaybedeceğiz
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da bir berberde çekildi iddia edilen görüntülerin tepki yaratmasının ardından söz konusu olaylara muhatabındaki berber olayın tamamen şaka amaçlı çekilen bir videodan kaynaklandığını ifade etti. Ancak az olan algı gözlerimizdeki pahalı esnaf İmajını bir kere daha tazelemiş oldu.

Alanya'da bir berberde çekildiği iddia edilen görüntüler tüm ülkede gündem oldu . Saç tıraşı için gelen bir gurbetçiden 50 euro para isteyen Berber söz konusu videoyu izleyenlere bu kadar da olmaz dedirtti .

Ancak bahsi geçen videonun tamamen şaka amaçlı çekildiğini ifade eden olayların odağındaki berber söz konusu saç kesim ücreti için kendilerinin 600 TL bir ücret talep ettiğini ifade etti.

Son zamanlarda turistler tarafından Alanya'nın pahalı olduğu ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımlarının yaratmış olduğu bu algı maalesef söz konusu berberin 600 liraya kestiği saça değil videoda istediği 50 Euro'ya turistlerin odaklanmasına sebep olur .

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.