Devasa Gemi Karadenizin İncisi Samsun da Demirledi!

Devasa Gemi Karadenizin İncisi Samsun da Demirledi!
Bin 73 yolcusu bulunan dev kruvaziyer gemisi Samsun'a ulaştı. Turistler, şehirde Bandırma Vapuru, Samsun Müzesi, Meydan, Amazon Köyü, alışveriş merkezleri, plaj ve Vezirköprü gibi turistik yerleri ziyaret ettiler. Bazı turistler ise Amasya'yı gezmeyi tercih etti.

Dev kruvaziyer gemisi "Astoria Grande" 193 metre uzunluğunda ve 1.073 yolcusuyla Samsun'a demir attı. Kruvaziyer turizminin hareketliliğiyle birlikte turistler Samsun ve çevresindeki tarihi ve turistik yerleri gezmeye başladılar.

Samsun'da Bandırma Vapuru Samsun Müzesi şehir meydanı Amazon Köyü alışveriş merkezleri plajlar ve Vezirköprü gibi popüler turistik noktalar ziyaret edildi. Bazı turistler ise Samsun'un yanı sıra Amasya'ya giderek buradaki tarihi güzellikleri keşfetmeyi tercih ettiler. Amasya’da özellikle Amasya Müzesi ve Çakallar Tepesi turistlerin ilgisini çekti ve bu yerlerde bolca fotoğraf çektirdiler. Gelen turistlerin Samsun ve Amasya'nın sunduğu doğal ve tarihi güzellikleri deneyimledikleri bu gezi kruvaziyer turizminin bölgeye kattığı ekonomik ve kültürel hareketliliği de gözler önüne serdi.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.