Ekmek etiketleri geri mi dönüyor?

Ekmek etiketleri geri mi dönüyor?
 Yazar / Alanya Medya
Uzun yıllar önce kullanımına ara verilen ekmek etiketlerinin geri dönebileceği ile ilgili bir uygulamaya gidiliyor.

Uzun yıllar önce kullanımına ara verilen ekmek etiketleri geri mi dönüyor? Edinilen bilgilere göre bundan böyle ekmeğin üzerinde üretilen fırının adı, kullanılan un gibi temel bilgiler yazacak

Ayrıca bundan böyle ekmeğe el ile temas edilmeyecek. Ekmekler ya kağıtlarda ya da poşetlerde ambalajlanarak satışa sunulacak. Fırıncılar, bu kurallara uyarak hem hijyen standartlarını yükseltecek hem de müşteri memnuniyetini artıracak.

Ayrıca, bu uygulama sayesinde tüketiciler, daha bilinçli alışveriş yaparak tükettikleri ürünlerin kalitesinden emin olabilecekler. Yerel fırınlar, bu düzenlemelere adapte olarak, geleneksel lezzetleri modern hijyen standartlarıyla buluşturma fırsatını yakalayacak. Bu sayede, hem halk sağlığı korunacak hem de yerel ekonomiye katkı sağlanacak.

Ancak söz konusu ibareler ekmeğin üzerine nasıl yerleştirilecek bu konuyla ilgil net bir açıklama yapılmadı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Postası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.