Herşey Dahil Tatil Esnafın Sonu Olacak

Herşey Dahil Tatil Esnafın Sonu Olacak
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da her şey dahil tatil konsepti sebebiyle esnaf zor durumda. Peki bu durumun temel sebebi nedir?

Alanya'da faaliyet gösteren çok sayıda küçük orta ve büyük ölçekli turizm işletmesi her şey dahil kapsamında hizmet veren otellerden dolayı iş yapamaz hale geldi. Ülkemizde var olan pahalı esnaf algısı sebebiyle yabancı turist tüm zorunlu ihtiyaçlarını otellerinde gideriyor.

Alanya merkezde ve çarşıya ise sadece gezmeye ve fotoğraf çektirmeye geliyor. bu durumda da Alanya esnafını iş yapılmaz hale geliyor. Ayrıca yemek yemek için tekrar otellerine dönen turistler eğim yerindeyse çarşıda bir kahve bile içmiyor.

Söz konusu durumun en temel sebeplerinden biri Türkiye'deki esnafın pahalı olduğu ve farklı fiyat uygulamalarına gittiği algısı uyandıran internet sitelerindeki özellikle sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlardır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.