O hizmet Alanyalıyla Yıl Sonuna Kadar Buluşacak!

O hizmet Alanyalıyla Yıl Sonuna Kadar Buluşacak!
Alanya Haber! AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya halkının uzun süredir beklediği doğal gaz müjdesini verdi. Doğal gaz hizmetinin yıl sonuna kadar Alanya’ya geleceğini duyurdu.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı Alanya’ya doğalgaz müjdesi verdi. Tavlı Alanya’nın yıl sonuna kadar doğalgazla buluşacağını duyurarak bu sürecin hükümetin girişimleri sayesinde hız kazandığını belirtti.

Doğal gazın Alanya halkına büyük bir konfor ve ekonomik avantaj sağlayacağını ifade eden Tavlı iletim hattı çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı. Bunun yanında ise önceki belediye başkanının katkılarıyla Çıplaklı Mahallesine kurulan depolama tesisi sayesinde Antalya-Alanya hattının tamamlanması beklenmeden ilk etapta Cikcilli Çıplaklı ve Oba bölgelerine doğalgaz verileceğini açıkladı. 2024 yılı sonuna kadar 3 bin 300'den fazla konut ve işyerinin doğal gaz alacağı belirtildi. Tavlı iletim hattının tamamlanmasıyla birlikte kurulacak ikinci bir tesisin de bölgenin modernleşmesi ve kalkınması için önemli bir adım olduğunu ifade etti. Doğal gazın temiz konforlu ve ekonomik bir enerji kaynağı olarak şehir merkezinden köylere kadar her kesime ulaştırılacağını vurguladı.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.