Portakal büfeler yıkıldı kavgası sürüyor

Portakal büfeler yıkıldı kavgası sürüyor
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da uzun yıllar faaliyet gösteren Portakal Büfe olarak adlandırılan işletmelerin yıkılması kararının ardından tartışmalar hala sürüyor.

Alanya'da bir süre faaliyet gösteren portakal büfeler Bir dönem çok popülerdi. Büyük paralara el değiştiren söz konusu portakal büfeler için belediye tarafından yıkım kararı getirildi.

Ancak portakal büfelerin bulunduğu sahil boyunda denize yakın bölümlerde bulunan işletmelerin yıkılmadığına işaret eden çok sayıda vatandaş duruma tepki gösterdi.

Kıyık anında bulunan ilgili maddeler gereği yapılan işlemlerin herkes için geçerli olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar söz konusu kıyılarda özel işletmelerin bulunmasına da tepki gösteriyor.

Özellikle plajları kendine tahsis eden ve gün geçtikçe büyüme kararı alan sahilin çoğunu kaplayan işletmelere de vatandaşlar tepkili.

Kıyı düzenlemeleri ile ilgili olarak Alanya Belediyesi ise gerekli çalışmaları yürüttüğünü ifade ediyor.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.