Safari aracı yine kaza yaptı devreye jandarma girdi

Safari aracı yine kaza yaptı devreye jandarma girdi
 Yazar / Alanya Medya
Son zamanlarda safari kazalarına bir yenisi daha eklendi. Su savaşı yapan safari turistleri ni taşıyan aracın karıştığı kazaya jandarma el attı.

Alanya'da yaşanan safari kazalarına bir yenisi daha eklendi. Alanya' da Sapadere Mahallesi'nde yaşanan olay artık son olsun dedirtti. Yaz sezonu boyunca ölümlü olaylara bile sahne olan safari kazaları artık vatandaşları da canından bezdirdi.

Son olarak yaşanan olayda otobüsle çarpışan safari aracı kazada suçlu bulundu. Kazaya jandarma el attı olayla ilgil olarak adli süreç başlatıldı. Nereden türediği belli olamayan söz konusu safari turizmi sadece Alanya'da değil tüm Akdeniz'de ve Ege'de faaliyet gösteriyor.

Her ne kadar denetimler de yapılsa maalesef yaralanmalı ve ölümlü kazaların önüne geçilemiyor. Jandarma ekiplerinin önümüzdeki günlerde sezon sonuna kadar denetimlerini sıklaştırarak devam ettirmesi bekleniyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Gazete Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.