Sıcağa dayanamayan tatilci deniz plaja adeta akın etti!

Sıcağa dayanamayan tatilci deniz plaja adeta akın etti!
Alanya'da hava sıcaklığı 35 derece, deniz suyu sıcaklığı 30 derece olan güneşli bir günde, yerli ve yabancı tatilciler sahile akın etti. Tatilciler deniz ve güneşin keyfini çıkarırken, meteoroloji hafta boyunca güneşli havanın devam edeceğini ve salıdan itibaren yağışlı havanın geleceğini duyurdu.

Turizm denince bambaşka bir konumda yer alan gelen gideni herkesin gönlünde taht kuran tatil beldesi Alanya son günlerde sıcakla boğuşan turistin denize akınından söz etmektedir ve bu akın öylesine yoğundur ki neredeyse iğne atılsa yere düşmeyecek derecede bir akından söz ediliyor işte ayrıntılar.

Alanya'da sıcak bir yaz gününde yerli ve yabancı turistler 35 dereceyi bulan hava sıcaklığı ve 30 derece olan deniz suyu sıcaklığında sahilleri doldurarak güneşin ve denizin keyfini sürdü. Kleopatra ve Damlataş plajları tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği alanlar arasında yer aldı. Sahile gelen turistler kimi zaman şezlonglara uzanarak güneşlenmeyi tercih ederken kimi de denize girerek serinlemeye çalıştı. Havanın oldukça sıcak ve nemli olması tatilcileri serinlemek için denize yönlendirdi. Meteoroloji yetkilileri hafta boyunca güneşli havanın süreceğini ancak salı gününden itibaren bölgeye yağışlı havanın geleceğini öngörüyor. Nem oranının yüzde 60 civarında olduğu Alanya'da tatilciler sıcak havaya rağmen tatilin tadını çıkarmaya devam etti.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.