Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak- DSİ

Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak- DSİ
DSİ (Devlet Su İşleri), mevcut personel açığını kapatmak için sözleşmeli personel alımları yapmaya devam ediyor. Yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru koşulları ve detaylar henüz netleşmemiş olmakla birlikte, adayların bu süreci yakından takip etmeleri öneriliyor.

Devlet Su İşleri (DSİ) Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olarak personel alımları yapmaya devam ediyor.

Bu alımlar kadrolu ve sözleşmeli olarak gerçekleştiriliyor ve bazı pozisyonlarda KPSS şartı aranırken bazıları KPSS'siz yapılıyor.

Yakın zamanda yeni alımların yapılması beklenirken henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Başvuru şartları ise genel ve özel olarak ikiye ayrılıyor.

Genel başvuru şartları arasında 657 sayılı Kanunun ilgili maddelerine uygun olmak seyahat ve arazi çalışmalarına elverişli olmak pozisyonun gerektirdiği nitelikleri taşımak 2021-2022 KPSS puanına sahip olmak ve sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak yer alıyor.

657 sayılı Kanun'un 4/B maddesine uygun davranılması kamu görevinden çıkarılmamış olmak ve erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış ya da muaf olması gerekiyor. Resmi açıklamalar gelince duyurular yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.