Trafikteki bazı araçlar trafikten men ediliyor - ALANYA - İşte nedenleri!

Trafikteki bazı araçlar trafikten men ediliyor - ALANYA - İşte nedenleri!
Alanya'da yapılan jandarma denetimlerinde, 145 araç ve sürücüye toplam 360 bin 060 TL ceza kesildi. Denetimler sonucunda, çeşitli kurallara uymayan 23 araç trafikten men edildi.

Turizm güzelliği olan harika şehir Alanya da elbette turizm ve şehrin güvenliği sokakların huzuru son derece önemli ve bu uğurda güvenlik birimleri de üzerlerine düşenleri fazlasıyla yerine getirmektedir ve de haberimizde tam bu noktada değer kazanıyor ve şehrin huzuru için yapılan denetimler de bu yöndedir işte detaylar.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan geniş kapsamlı trafik denetiminde, 1.669 araç kontrol edildi. Denetim sonucunda, trafik kurallarını ihlal eden 145 araç ve sürücüye toplamda 360.060 TL para cezası kesildi. Bu ihlaller arasında, çeşitli sebeplerle 23 araç trafikten men edilerek, bu araçların trafiğe çıkmaları engellendi. Denetim, Alanya genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini en aza indirmek amacıyla gerçekleştirildi. Jandarmanın bu tür uygulamaları, sürücülerin trafik kurallarına uyması konusunda daha dikkatli olmalarını sağlamak ve olası kazaların önüne geçmek için düzenli olarak devam edecek.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.