Turizm çalışanları Antalya'da iş yavaşlatma kararı aldı

Turizm çalışanları Antalya'da iş yavaşlatma kararı aldı
 Yazar / Alanya Medya
Turizm çalışanları turizm sektörünün en büyük ve en temel öğeleridir. Peki söz konusu çalışanlar nerede hangi sebeplerden dolayı iç yavaşlatma eylemi kararı aldılar.

Antalaya'nın Side ilçesinde faaliyet gösteren Euphoria Palm Beach Resort'ta yaşanan maaş krizi yaşanıyor Antalya turizm sezonu ülkemizde en yoğun geçtiği bölgelerden biri. Turizm sezonunun sessiz kahramanları ise turizm çalışanlarıdır. Ancak ilimizde bir otelde maaşlarını alamadığı için çok sayıda personel söz konusu durumdan olumsuz etkilenmiş durumda.

Bahsi geçen otelde bulunan çalışanlar tam 46 gündür maaş alamadıklarını belirtmektedirler. Turizm çalışanları zaten uzun çalışma süreleri sebebiyle bir süredir tepkilerini dile getiriyorlardı. Ancak bir de işin içerisine maaş ödemelerini gecikmesi gibi durumların girmesi söz konusu çalışanların moral ve motivasyonunu çok olumsuz anlamında etkiliyor. Euphoria Palm Beach Resort çalışanları iş yavaşlatma kararı almış bulunuyorlar.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Postası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.