Alanya'da çocuklar kütüphanede buluşuyor

Alanya'da çocuklar kütüphanede buluşuyor
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Belediyesi tarafından yapılan etkinlikler neticesinde çocuklar kütüphanede buluşmaya devam ediyor.

Alanya Belediyesi tarafından kurulan Ebeveyn Çocuk Atölyesi ve Çocuk Kütüphanesi’nde çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesine yönelik etkinlikler yapılıyor.

Söz konusu etkiinler Ağustos ayının 12'sinde başlamıştı.İlgili etkinliklere aileler de çocukları ile beraber katılıyor. Tamamen ücretsiz olan söz konusu bululmalarda çeşitli etkinlikler yapılıyor.

Düzenlenen etkinliker ise; Taşlarla Hayal Et, Monet’nin Nilüferleri Sulu Boya İle Sanat, Hayalimdeki Abeslang, Takı Tasarım Atölyesi ve Kandinsky İle Nesnesiz Yeryüzü etkinlikleri düzenlendi.

3 ve 12 yaş aralığında çocuklara hizmet veren kütüphanenin programı ise şöyle: 23 Ağustos Cuma günü Çalışan Minik Parmaklarla Taş Seramiği, 26 Ağustos Pazartesi günü Geri Dönüşüm Atölyesi, 28 Ağustos Çarşamba günü Oyunlarla Eğlenceli Matematik Atölyesi, 2 Eylül Pazartesi günü Vincent Van Gögh’un Yıldızlı Gecesinden Gökyüzüne Yolculuk, 4 Eylül Çarşamba günü Origami Ayraç ile Soyut Düşünce Atölyesi ve 6 Eylül Cuma günü Pipetle Üfleme Sanatı atölyeleri gerçekleştirilecek.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.