Alanya'da karavancılara yer kalmadı

Alanya'da karavancılara yer kalmadı
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da son zamanlarda otel fiyatlarının yüksek olması sebebiyle karavan turizmi yoğun bir ivme kazanmıştı. Peki ne oldu da karavancılara artık yer yok?

Ülkemizde özellikle pandemi döneminde moda haline gelen karavan turizmi son zamanlarda otel fiyatlarındaki artış sebebiyle yoğun bir ivme kazandı. Bu sebeple ilçemizin birçok yerinde karavanlar için konaklama ve park alanları ilan edildi.

Ancak yaşanan orman yangınları sebebiyle ücretsiz olarak karavanların konaklayabilecekleri alanlar bir bir kapatıldı. Karavan turizmi yapan vatandaşlar ise çareyi ücretli karavan parklarda oluyor. Ancak karavan parklarının fiyatları da orta sınıf bir pansiyon seviyesinde. Söz konusu yasakların Ekim ayında ortadan kalkması planlanmıştı.Ancak okulların da Eylül ayında açılacak olması sebebiyle karavan turizmi şimdilik rafa kalkmış gözüküyor.

Bununla beraber ilçe merkezindeki çeşitli alanlara konaklayan karavanlar ise ebatları dolayısıyla park sorunu yaşıyor. Özellikle ilçemizdeki yoğun trafik akımı söz konusu karavanların İlçe merkezinde hareket etmesini de zorlaştırıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.