4 milyon lira zarar var! Başkandan açıklama geldi - ALANYA

4 milyon lira zarar var! Başkandan açıklama geldi - ALANYA
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, engelli öğrencilerin taşınması için açtığı 26 milyon TL’lik ihaleyi EMBİHAS Ltd. Şti.’nin 22 milyon TL’ye kazandığı belirtildi. Başkan Özkan, esnafın 4 milyon TL zarara uğramasıyla ilgili olarak, "Esnafımızın yanındayım, onlar ne derse haklı" dedi.

Alanya'da, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün engelli öğrencilerin taşınması için düzenlediği ihalede, EMBİHAS Ltd.Şti.'nin 22 milyon TL teklifiyle kazanmasının ardından, esnaf 4 milyon TL zarar gördü.

İhaleye Paşa Özkan'ın başkanlık ettiği ALMOS A.Ş. 24 milyon TL teklif sunmuştu. İhalenin düşük teklif veren EMBİHAS'a verilmesi, bazı servisçilerin taşımacılığı reddetmesine, bazılarının ise kararını netleştirmemesine neden oldu.

Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, esnafın zaten düşük kazanç sağladığını ve devlet desteği bulunmadığını belirterek, rekabetin anlamsız olduğunu vurguladı.

Özkan, "Esnaf para kazanmıyor, devlet desteği yok ve düşük tekliflerle esnafın iş yapma şansı kalmıyor" diyerek, esnafın haklı olduğunu ve yanlarında olduklarını ifade etti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.