536 milyon TL bedelle icradan satışta Antalya Oteli!

536 milyon TL bedelle icradan satışta Antalya Oteli!
Antalya Manavgat'taki Throne Beach Resort & SPA, Halk Bankası alacakları nedeniyle 536 milyon TL bedelle icradan satışa çıkarılıyor. 313 odalı otel için açık artırma 10 Ekim'de gerçekleşecek.

Manavgat’ta bulunan Throne Beach Resort & SPA Halk Bankası alacakları nedeniyle icradan satışa çıkarılıyor. 313 odalı bu otel 536 milyon 694 bin TL muhammen bedelle satışa sunulabilir.

İlk açık artırma 10 Ekim 2024'te yapılacak ve eğer alıcı çıkmazsa ikinci ihale 7 Kasım 2024'te düzenleneceği iddia ediliyor.

Habere göre otel turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Bahri Ş’nin daha önce de Alanya’daki Azur Resort Otelini 107 milyon TL bedelle satışa çıkardığı biliniyor. Bu durum turizm sektöründe önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Otel Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden Manavgat’ta yer alıyor ve geniş arsa alanı ile dikkat çekiyor.

Manavgat İcra Dairesi tarafından yapılan açıklamada açık artırma usulü ile yapılacak olan satışın icra yoluyla gerçekleştirilmesinin nedeni Halk Bankasına olan borçlar olarak gösteriliyor.

Bahri Şanlı’nın sahip olduğu bu otelin satışa çıkarılması sektörde geniş yankı uyandırmış durumda.

Kaynak: halktv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.