Alanya açık hava oteli görüntüleri sınırları zorlamaya devam ediyor

Alanya açık hava oteli görüntüleri sınırları zorlamaya devam ediyor
Turizm şehrinde yakışmayan görüntüler oluşunca sınırlar zorlanmaya başlandı. Alanya'da parkların ortak kullanım alanları olmasına rağmen bazı kişilerin bu alanlarda uyuması, vatandaşların huzurunu bozdu.

Alanya turizm konusunda son derece güzel işlerle anılan harika turist çeken mükemmel şehirlerimizdendir ancak son dönemde istenmeyen sokak görüntüleri bu turizmin gözdeliğine az da olsa gölge düşürmeye devam etmektedir işte detaylar.

Alanya'daki bazı parklar ortak kullanım alanı olmalarına rağmen bazı kişilerin parkların içinde uyuması nedeniyle sorun yaratıyor.

Çocuk oyun alanlarında boylu boyunca yatan kişiler sabah sporu yapmaya veya çocuklarıyla vakit geçirmeye gelenlerin huzurunu bozuyor.

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler vatandaşlar arasında tepkiye yol açtı.

Bir vatandaş çocuk parklarında uyuyan kişileri eleştirerek bu durumun kendisini sabah sabah sinirlendirdiğini belirtti.

Parkların ortak kullanım alanları olduğu ve bu tür davranışların görsel kirliliğe yol açtığı ile diğer vatandaşların haklarını ihlal ettiği vurgulandı. Yetkililerden bu soruna çözüm bulmaları beklendiği ifade edildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.