Alanya Belediyesi tek otopark ücreti uygulaması başlattı!

Alanya Belediyesi tek otopark ücreti uygulaması başlattı!
Alanya Belediyesi, şehirdeki tüm otoparklar için tek bir ücret uygulaması başlattı. Bu yeni sistemle, otopark ücretleri standartlaştırıldı ve araç sahipleri tek bir ücret ödeyerek şehirdeki tüm otoparklardan faydalanabilecek.

Alanya Belediyesi otopark ücretlerinde önemli bir düzenleme yaptı. Önceden her otopark noktasında 8 saatlik park süresi için 10 TL ücret alınırken bu uygulama yerine artık 50 TL karşılığında alınacak bir park fişi belediyeye ait tüm otoparklarda 8 saat geçerli olacak.

Bu değişiklik 2022 yılında güncellenen ücret tarifelerinin ardından yapılmış bir düzenleme olarak öne çıkıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada bu değişikliğin Akdeniz Bölgesi'ndeki diğer belediyelerin park ücretlerindeki artış ve halkın ekonomik durumunu dikkate alarak yapıldığı belirtildi.

Yeni düzenleme ile park ücretlerinde artış yaşanmasına rağmen tek bir ücretle tüm otoparklarda park etme imkanı sunulmuş oldu.

Bu sayede kullanıcılar artık farklı park alanlarında tekrar ücret ödemek zorunda kalmadan tek bir fişle Alanya'daki tüm otoparklarda 8 saat süreyle araçlarını park edebilecekler.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.