Alanya Corendon Turizmle Hollandalı Acenteleri ağırladı!

Alanya Corendon Turizmle Hollandalı Acenteleri ağırladı!
Alanya da son durum! Corendon Turizm, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Lahey Kültür ve Tanıtma Ataşeliği'nin işbirliğiyle düzenlenen bir program kapsamında, Hollandalı seyahat acenteleri yetkilileri, satış personeli ve basın mensupları Alanya'da misafir edildi.

Alanya’da düzenlenen özel bir program kapsamında, Hollandalı seyahat acenteleri yetkilileri, satış personeli ve basın mensupları ağırlandı. Corendon Turizm, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Lahey Kültür ve Tanıtma Ataşeliği işbirliğiyle düzenlenen bu organizasyon, Alanya’nın turizm potansiyelini ve dört mevsim sunduğu fırsatları tanıtmayı amaçladı.

13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen programda misafirler, Alanya’nın doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetti, yerel tarım ürünlerini tattı ve bölgenin turistik olanakları hakkında bilgilendirildi. Alanya’daki turizm tanıtımına katkıda bulunan programda, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) da aktif rol oynadı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Servet Ünlü, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve diğer yerel yetkililer de bu organizasyona katıldı. Mustafa Kemal Can Fedai, Alanya’da düzenlenen bisiklet etkinlikleri hakkında bir sunum yaparak, bölgenin farklı turizm olanaklarına dikkat çekti. TGA ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, bu tür etkinliklerin Alanya’yı turizmde daha nitelikli bir pazarlama stratejisiyle ileri taşıdığını vurguladı. Corendon Turizm’in Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na yönelik planlarının bölgenin turizm stratejisine önemli katkılar sağladığını belirtti. Cimrin, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.