Alanya da artık o araçlar köprü altına park yapacak

Alanya da artık o araçlar köprü altına park yapacak
Alanya'da, sanayi bölgesinde kazalı ve hurda araçların park alanı sorunu çözüldü. Oda Başkanı Açman, Cikcilli'deki köprü altının bu araçlar için geçici park alanı olarak düzenlendiğini açıkladı.

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Alirıza Açman Alanya Sanayi Sitesinde kazalı ve hurda araçların park edilmesiyle oluşan alan sıkıntısına çözüm getirdiklerini duyurdu.

Açman Alanya Belediyesi ve Karayolları Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Cikcilli'deki bir köprü altındaki boş alanın geçici park alanı olarak düzenlendiğini belirtti. Bu alan sanayide parça bekleyen veya tamirat sırası gelen araçların park edilmesi için kullanılacak.

Açman sanayi içindeki park sorununun çözülmesi adına araçların bu yeni düzenlenen alana park edilmesinin önemini vurguladı ve esnaflara çağrıda bulunarak araçlarını bu alana çekmelerini rica etti.

İlerleyen günlerde sanayide atıl durumda bulunan kazalı araçların çekici yardımıyla bu alana taşınacağını belirten Açman bu çözümün sanayi içindeki park sıkıntısını hafifleteceğini ifade etti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.