Alanya da artık yeni moda denize oradan girmekmiş

Alanya da artık yeni moda denize oradan girmekmiş
Turizmde büyük bir öneme sahip şehir Alanya da gün geçmiyor ki yeni bir şey çıkmasın. İşte yeni bir yenilik daha yeni bir moda. Alanya'da turistler, Kızılkule manzaralı Soğukkapı Plajı'nda güneşlenip denize girerek hem tarihi hem de doğayı deneyimlemeyi tercih ediyorlar.

Alanya'da tarihi Kızılkule ve Alanya Tersanesi manzarasıyla ünlü Soğukkapı Plajı son dönemde yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanlarından biri haline geldi.

Özellikle sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen tatilciler bu plajda hem denizin hem de tarihin keyfini çıkarıyor.

Kızılkule'nin etkileyici tarihi dokusu eşliğinde denize giren turistler aynı zamanda plajda düzenlenen çeşitli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşıyor.

Güneşin tadını çıkaranlar Alanya'nın simgesi haline gelmiş bu tarihi bölgede doğa ve tarihle iç içe bir tatil deneyimi yaşıyorlar.

Soğukkapı Plajı hem tarihi atmosferi hem de modern plaj imkanlarıyla Alanya'da denize girmek isteyenlerin yeni favori noktası olarak öne çıkıyor.

Plajdaki etkinlikler tatilciler için keyifli ve unutulmaz anlar yaşatırken bölgenin cazibesini her geçen gün artırıyor.

Bu nedenle de Soğukkapı Plajı Alanya'da hem deniz hem de kültürel birikimi bir arada deneyimlemek isteyenlerin mutlaka uğradığı bir yer haline gelmiş durumda.

Alanya Medya /ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.