Alanya Kızılkule’den denize girenlerin sayısını artırdı

Alanya Kızılkule’den denize girenlerin sayısını artırdı
Alanya son haberler! Antalya'nın Alanya ilçesinde, tarihi Kızılkule önündeki plajda yerli ve yabancı turistler, güneşli havanın tadını çıkararak denizde keyif yaptı.

Alanya’nın tarihi ve doğal güzellikleri bu yaz da turistlerin gözdesi oldu. Özellikle Selçuklu döneminden kalma Kızılkule'nin önündeki Soğukkapı Plajı yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak noktası haline geldi.

Hava sıcaklığının 33 deniz suyunun ise 30 dereceye ulaştığı Alanya’da yüzde 66 oranındaki nemle birlikte ziyaretçiler güneşli havanın tadını çıkardı.

Kızılkule ve Alanya Tersanesi’nin tarihi dokusu altında denize giren tatilciler sadece denizin ve güneşin keyfini çıkarmakla kalmadı aynı zamanda plajdaki etkinliklerle de eğlenceli anlar yaşadı.

Manzaranın büyüleyici atmosferi eşliğinde güzel anılar biriktiren turistler bu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Alanya’nın doğal güzellikleri ve tarihi yapıları tatilciler için unutulmaz bir deneyim sunarken bölge bu yaz sezonunda popülerliğini artırmaya devam ediyor.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.