Esnafın sezonu şimdi başlıyor

Esnafın sezonu şimdi başlıyor
Alanya otogarı son zamanların en yoğun dönemini geçiyor. Yaz sezonundan bu yana yaşanan yoğunluğun yanında sezon sonu olarak tabir edilen Eylül ayının ilk günlerinde bu yoğunluğun sebebi nedir? İşte detaylar...

Otogar Tıklık Tıklım

Alanya otogarında son zamanlarda uçak biletlerinin çok yüksek fiyatlardan satılmasından dolyı vatandaşlar çareyi otobüsle seyahatte buldular. Yoğunluğun ana sebeplerinden biri de oeğitim öğretim sezonunun başlayacak olmasıdır.

Öğrenci Hareketliliği Yaşanıyor

2024/ 2025 Eğitim Öğretim Yılı için Alanya'ya geri dönen ailelerin yanında bir de yeni akademik yıl için ilçemize gelecek olan öğrenciler ise ilçemizde ayrıca bir hareketlilik yaratacaktır.

İlçemizde bulunan çok sayıda özel yurda ve kiralık daireye yerleşecek olan öğrenciler emlak sektörünü de hareketlendirdiler. Tüm bunların yanında ilçemize turizm sezonu için gelen vatandaşlar Alanya esnafının yüzünü güldürdü. Özellikle butik otellere gelen yerli turistler sezon boyunca zor zamanlar geçiren esnafın da imdadına yetişti.

Esnafın Sezonu Şimdi Başlıyor

Sezonun eylül sonuna kadar devam edecek olması ve ekim ayında büyük otellerin kapanacak olması sebebiyle büyük umutlarla gelecek olan yerli turisti bekleyen küçük işletme sahipleri ise sezonu karla kapatmak istiyor. Her şey dahil otellerin varlığı ve yürttükleri kampanyalar düşünüldüğünde küçük ölçekli işletmelerin en kötü sezonlardan birini geçirmesi sebebiyle eylül ayı esnafın ayı olarak geçeceğe benziyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.