Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Erdem`den Çağrı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Erdem`den Çağrı
7-9 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türk Ticaret Fuarı öncesi ALTSO Başkanı Eray Erdem STK yöneticileriyle bir toplantıda buluştu.

ALTSO Başkanı Eray Erdem önderliğinde; ALTSO Başkan Yardımcısı Yakut Nazlı Benal, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Özcan, Adil Memiş, Hasan Yeniacun, Kadir Hacıkadiroğlu, Alanya Keçiboynuzu Üreticiler Birliği Yönetim Kurulu ve ALTSO Meclis Üyesi Mehmet Hatipoğlu, ALSİAD Yönetim Kurulu ve ALTSO Disiplin Kurulu Üyesi Ali Orkan, Alanya Turist İşletmecileri Derneği Başkanı Burhan Sili, Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Can Som, Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Şenli, Emlak Profesyonelleri Dernek Başkanı Emre Kodal, Alanya Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi Halil Başaran ve MÜTBİR yönetim kurulu üyesi Mevlüt Görücü gibi isimlerin katıldığı toplantı ALTSO`da gerçekleşti.

Alanya Tek Çatı Altında

Toplantıyla alakalı konuşan Erdem, 13 Eylül`de ALTSO`da fuarın lansman toplantısını gerçekleştireceklerini söyledi. Toplanda aynı zamanda fuar ile ilgili istişare yaptıklarını dile getiren Erdem, hem düzenlenecek fuar lansman toplantısı için değerlendirmeler yaptıklarını hem de Alanya olarak tek çatı altında fuara katılımı görüştüklerini söyledi.

Alanya`nın tüm dinamikleri ile tek çatı altında ortak hareket ettiklerini belirten Başkan Erdem, ortak akıl ile hareket edildiğinde fuarda iş insanlarıyla birebir görüşerek iş fırsatlarını değerlendirmelerini sağlayabileceklerini dile getirdi.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.