Alanya’da belediye zabıta ekiplerinden dev denetim

Alanya’da belediye zabıta ekiplerinden dev denetim
Turistik çok güzel ve her anlamda ilgi çekmenin ötesinde görünen Alanya şehrimizde elbette belli başlı güvenlik turizm güvenliğinin ele alındığı beli başlı denetimler sürüyor. İşte konuya dair ayrıntılar şöyledir.

Turizm başkenti Alanya her anlamda turizmin güvenliğini ele alınmasında gerekli kamu ekiplerinin işlerini yapması memnun edicidir ve bu tamamen turizmin baltalanmaması için alınan belli başlı tedbirleri kapsar ve de bunların belli başlıları ise belediye zabıta ekiplerince gerçekleşmektedir işte detaylar.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Oba Mahallesi Fatih Caddesi ve çevresindeki sokaklarda geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Denetime yaklaşık 50 personel katılırken, 3 ayrı grup halinde yapılan kontrollerde 135 iş yeri denetlendi.

Esnaflara yönelik 330 Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı ve bu denetimlerin sonucunda 30 tutanak tutuldu. Polis ve zabıta ekiplerinin iş birliği ile yapılan bu denetimlerin, Alanya genelinde devam edeceği vurgulandı. Denetimler sırasında iş yerlerinin kurallara uygunluğunun kontrol edilmesi ve esnafın kimlik bilgilerinin sorgulanması gibi uygulamalar gerçekleştirildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.