Alanya'da festival heyecanı başlıyor

Alanya'da festival heyecanı başlıyor
Alanya Belediyesi, 26-29 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği 19. Uluslararası Caz Festivali için geri sayımı başlattı. Festival, sanatseverlere zengin bir müzik deneyimi sunacak.

Alanya Belediyesi bu yıl 19.'sunu düzenleyeceği Uluslararası Caz Festivali için hazırlıklara başladı.

Festival 26-29 Eylül tarihleri arasında tarihi Kızılkule Meydanı'nda ve Alanya Kalesi'nin ışıkları altında gerçekleştirilecek. Açılış gecesinde Hayati Kafe ve Judith Nijland sahne alacak. 27 Eylül'de Selen Beytekin ve Cecilia Krull 28 Eylül'de Dilek Sert Erdoğan ve Kimberly Nichole festivalin kapanışında ise 29 Eylül'de Barış Doğukan Yazıcı ve İspanyol sanatçı Molica Molina performans sergileyecek.

Festivalin basın lansmanı ise 19 Eylül'de Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın sanatçı Selen Beytekin ve Organizasyon Direktörü Nazmi Uyar'ın katılımıyla yapılacak. Festival dört gün boyunca caz müziğinin önemli temsilcilerini sanatseverlerle buluşturacak ve unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.