Alanya’da önce yaya, kurala uymayanlara ceza yağdı

Alanya’da önce yaya, kurala uymayanlara ceza yağdı
Son zamanlarda Alanya'da yaşanan motosiklet kazaları sebebiyle bir kere daha gündeme gelen motosiklet sürücülerinin denetimi konusu Alanya Kaymakamlığı tarafından ele alındı. sadece ilçe girişlerinde ve çıkışlarında değil aynı zamanda trafiğe kapalı bölgelerde de yoğun olarak görülen motosiklet sürücüleri için emniyet ekipleri harekete geçti.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ DENETLENDİR

Geçtiğimiz günlerde sık olarak karşımıza çıkan maalesef ağır yaralanmaların bölümlerine sebep olduğu sonuçlarla biten kazalardan dolayı Alanya Kaymakamlığı harekete geçti. Tüm ilçe giriş ve çıkışlarında yapılan kontrollerin yanında bu sefer ilçe merkezinde denetimler yapıldı.

KAZALARLA ANILMAYA BAŞLANDIK

Son zamanlarda adımız turizmden daha çok trafik kazaları ile anılmaya başlanmıştı. Alanya'da özellikle son zamanlarda doruk noktasına ulaşan motosiklet kullanımı sebebiyle yaşanan çok sayıda acı olay Alanya Kaymakamlığını harekete geçirdi.

Alanya'da faaliyet gösteren araç girişine kapalı caddelerde vızır vızır gezen motosikletler sebebiyle yayaların güvenliği tehdit altındaydı. Tam da bunun üzerine polis ekipleri ilçe genelinde ne kadar trafiğe kapalı alan varsa hepsinde denetime çıktı.

CEZALAR YAZILDI

Denetimler neticesinde yaya girişi için özel ayrılmış alanlarda motosiklet kullanan sürücülere ceza yazdı. Denetimden neticesinde 38 motosiklet sürücüsüne 91.976 lira ceza yazıldı. Emniyet ekiplerinin bu gibi denetimlerle bölge trafiğini vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.