Alanya'da yeni pazar yeri kurulum projesi devrede!

Alanya'da yeni pazar yeri kurulum projesi devrede!
Turizm kenti Alanya da yeni pazar yeri kurma işlemleri son hız başlamak üzere. Belediye ve konuyla ilgili kişiler etütleri tamamlamaya son aşamalara yakınlar işte konuya dair detaylı bilgiler şu şekildedir.

Turizm denince akıllarda kesinlikle iz bırakmış şehir Alanya, yeni bir pazar yeri kurulum işlemleri için adımları attı ve belediye konuya ilişkin çalışmalarını derinleştirmiştir işte detaylar.

Alanya'nın Dinek Mahallesi'nde yeni bir pazaryeri kurulması için ilk adımlar atıldı. Böylelikle Dinek mahallesi yeni bir pazar yerine kavuşmak üzere diyebiliriz.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik projenin etüt ve fizibilite çalışmalarının tamamlandığını ve pazaryerinin Açıkhava Tiyatrosu yolunun yukarısında planlandığını açıkladı. Başkan projeye dair ne varsa yerine getirilmesi konusunda son derece kararlı ve bu işin bir an önce tamamlanmasını istemektedir.

Altyapı trafik düzenlemeleri ve çevresel etkilerin değerlendirildiği projeyle artan nüfus ve turist sayısına hizmet edecek şekilde bölgedeki ticari faaliyetlerin desteklenmesi hedefleniyor. Projede gerekli düzenlemeler devam ederken vatandaşlar ise bu projenin hayat bulması için can attıklarını belirtmektedir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.