Alanyalı Avukat Disiplin Kuruluna Aday Oldu

Alanyalı Avukat Disiplin Kuruluna Aday Oldu
Genç Avukat Ahmet Kadir Alparslan Antalya Barosu Disiplin Kurulu`na aday olduğunu duyurdu.

Alanyalı olan genç avukat Antalya`da Alanya`yı temsil etmek istediğini söyledi. Yazılı bir açıklamayla adaylığını duyurmuştu. Alanya için Antalya Barosu Disiplin Kurulu`na aday olan Avukat Ahmet Kadir Alparslan bu yolda tüm meslektaşlarından ve dostlarından destek istediğini söyledi.

Ahmet Kadir Alparslan Kim ve Göreve Ne Zaman Başladı?

Genç avukat 1989 yılında dünyaya geldi. İlçede eğitimci bir ailenin çocuğu olan Ahmet Kadir Alparslan, ilkokul hayatına Hayate Hanım İlkokulu'nda başladı.

Ardından Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi'nde lise hayatını tamamladı. 2010 senesinde Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni onur derecesi ile tamamlayan Alparslan, sigortacılık mesleği ile iş hayatına atıldı.

2011-2014 yılları arasında Alanya MHP İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyeliği yapmaya başladı. Her zaman yapmak istediği avukatlık mesleği için hukuk fakültesini kazandı. Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nde üniversite hayatına yeniden atıldı.

Üniversite hayatını 2017 yılında başarı ile tamamladıktan sonra Alanya`da Alparslan Hukuk Bürosu`nu kurdu. 2023 yılı itibariyle arabuluculuk hizmeti vermeye başlayan Alparslan halen görevine devam etmektedir.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.