Alanya'nın o bölgesine 7 saat boyunca elektrik verilmeyecek! 9 Eylül Pazartesi elektrik kesintisi

Alanya'nın o bölgesine 7 saat boyunca elektrik verilmeyecek! 9 Eylül Pazartesi elektrik kesintisi
Alanya'da Akdeniz Elektrik Dağıtım bakım ve yatırım çalışmaları kapsamında 7 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak. Alanya'nın merkez bölgesinde yaşanacak olan kesinti hangi mahalleleri etkileyecek? İşte ayrıntılar

Alanyalı vatandaşlar Okulların açıldığı 9 Eylül Pazartesi günü elektrik kesintisi ile yeni güne uyandı. Belirli bölgelerde belirli mahallelere yönelik uygulanan elektrik kesintisinin sebebi anlaşıldı. İş Sağlığı ve Güvenliği tedbirleri gözetilerek yapılan çalışmalar doğrultusunda elektrikler saat kaçta gelecek? sorusunun cevabı da aranıyor.

Belediye vatandaşların mağdur olmaması için resmi site üzerinden konu ile ilgili açıklama yaptı. Akdeniz Elektrik Dağıtım planlı bakım sorgulama alanından yapılan araştırma ile Alanya'nın Merkez bölgelerinde Yeniköy Mahallesi başta olmak üzere birkaç mahallede daha kesinti yapıldığı öğrenildi.

9 Eylül Pazartesi Elektrik Kesintisinden Etkilenen Mahalleler

Bakım çalışması nedeniyle Antalya Alanya Merkez Emişbeleni Mahallesi, Merkez Toslak, Karadağ bölgelerinde saat 09.00'da başlayan elektrik kesintisi 16.00'a kadar devam edecek.

9 Eylül Pazartesi yatırım çalışması nedeniyle elektrik kesintisinden etkilenen mahalleler Antalya Alanya, Merkez Yeniköy Mahallesi, Gazipaşa, Köseler, Karalar, Çamlıca, Şahinler bölgelerinde saat 09.00'da başlayan elektrik kesintisi saat 16.00'a kadar sürecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.