Alman Ünlü Sanatçının Alanya Jesti çok konuşulacak!

Alman Ünlü Sanatçının Alanya Jesti çok konuşulacak!
Alanya turizmine gönül vermiş Hüseyin Baraner, ünlü Alman sanatçı Stefan Micha'yı Alanya'ya davet etti. Micha, "Alanya" isimli şarkısına burada bir klip çekti. Baraner, bu hamlesiyle Alman turistlerin yeniden Alanya'ya gelmesini amaçlıyor. Bu jest, Alanya turizmini canlandırmaya yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.

Turizm duayeni Hüseyin Baraner Alman turistleri yeniden Alanya'ya çekme hedefiyle büyük bir projeye imza attı. Almanya'dan gelen turist sayısındaki düşüşü tersine çevirmek isteyen Baraner ünlü Alman şarkıcı Stefan Micha'yı Alanya'ya getirerek "Alanya" adlı şarkısı için klip çekimlerini organize etti.

Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinde çekilecek olan bu klibin Almanya'da büyük yankı uyandırması ve Alanya'nın tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor. Baraner Almanya'da bir zamanlar Alanya'da tatil yapan neslin çocuklarına ve torunlarına ulaşmayı hedefliyor. Bu kişilerin evlerinde hala Alanya tatillerine ait fotoğraflar bulunduğunu belirten Baraner müzik ve filmlerin turizm üzerindeki etkisine dikkat çekti. 1978'den bu yana Alanya’ya ilk Alman turistleri getiren isimlerden biri olduğunu hatırlatan Baraner Alman turistlerin geri dönmesini bir sorumluluk olarak gördüğünü söyledi. Stefan Micha’nın Almanya’da hit olmasını bekledikleri Alanya şarkısı için büyük umut taşıdığını ifade etti. Baraner ayrıca projeye destek veren Corendon ve Anex Tour’a teşekkür etti; Corendon’un uçak Anex’in ise otel desteği sağladığını belirtti. Micha ve ekibi Alanya'dan çok etkilendi ve çekimlere hemen başlanacak. Baraner bu çalışmanın Alman turistlerin ilgisini tekrar Alanya'ya çekmek adına büyük bir adım olduğunu vurguladı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.