Antalya Kepez'de yol çalışmalar sürüyor! İşte çalışmaların detayları

Antalya Kepez'de yol çalışmalar sürüyor! İşte çalışmaların detayları
Turizm şehri Antalya ilçesi Kepez, yol çalışmaları başlattı. Kepez Belediyesi, Göksu Mahallesinde planlı şehirleşmeyi sıcak asfalt hizmetiyle destekliyor. İmar planına uygun konutların bulunduğu sokaklar, sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kepez Belediyesi Göksu Mahallesi'ndeki şehirleşme çalışmalarına sıcak asfalt hizmetiyle destek veriyor.

Gecekondu yapılarının yerine inşa edilen modern konutların bulunduğu mahallede imar planına uygun olarak tamamlanan sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projede 6887 6886 6885 6888 ve 6868 numaralı sokaklarda sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda yaklaşık 8.520 metrekarelik alanın zemin kaplaması kırma taş ve ince malzeme karışımı ile yapılarak silindirle sıkıştırıldı ve asfalt uygulamasına hazır hale getirildi. Yaklaşık 2 bin ton sıcak asfalt ile 5 sokak daha ulaşım açısından konforlu ve güvenli hale getirilecek.

Elektrik iletim hatlarının yer altına alındığı sokaklarda kaldırımlarda yapılacak. Asfalt uygulamasıyla toz ve çamur sorunu ortadan kalkacak. Bölge sakinleri asfalt hizmetinden memnun olduklarını belirterek Kepez Belediye Başkanına teşekkürlerini ilettiler.

Kepez Belediye Başkanı konut yapımı ve altyapı çalışmaları tamamlanan yolların sıcak asfalt ile kaplanmasına devam edileceğini ifade etti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.