Banka müşterisine 4.000 liralık bankadaki para iadesini başlattı! İşte detaylar!

Banka müşterisine 4.000 liralık bankadaki para iadesini başlattı! İşte detaylar!
Bankanın sunduğu para iadesi detayları! Ziraat Bankası, Eylül ayı kampanyaları kapsamında müşterilerine 4 bin TL para iadesi fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılanlar bu tutarda geri ödeme alabilecek.

Banka Eylül ayı kapsamında yeni bir kampanya başlattı ve müşterilerine 4 bin TL'ye kadar para iadesi fırsatı sundu. Kampanya, 30 Eylül'e kadar devam edecek ve Bankkartın kredi kartı özelliği ile Viessmann bayilerinden yapılacak 25 bin ile 39 bin 999 TL arasındaki alışverişlere 2 bin 500 TL, 40 bin TL ve üzeri alışverişlere ise 4 bin TL Bankkart Lira iadesi sağlanacak. Kampanyaya katılım, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS ile gerçekleştirilebilecek.

Kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 15 Ekim’de yüklenecek ve 15 Kasım’a kadar kullanılabilecek. Bu süre içinde kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Kasım'da geri alınacak. Her müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilecek ve en fazla 4 bin TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibinin hesaplarına eklenecek. Kampanya yalnızca Bankkart ve Bankkart Başak kullanıcılarını kapsarken, banka kartı ile yapılan harcamalar ve Bankkart POS'tan yapılmayan alışverişler kampanya dahilinde olmayacak.

Detaylar için: bankkart resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.