Başkan Özçelik Açıkladı: ‘Hedef 2026!’

Başkan Özçelik Açıkladı: ‘Hedef 2026!’
Başkan Özçelik Alanya turizmi için önemli adımlar atıyor. Bu sefer esnafla işbirliği içinde ilerleyecek.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, esnaflarla işbirliği yaparak turizm kalitesini artırmayı planlıyor. Bunun için ise hedef 2026.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik 2026 yılına kadar Alanya turizminde kaliteyi artırmayı hedeflediklerini söyledi. Alanya esnafı ile işbirliği içinde bulunarak hedefini gerçekleştirmeyi planlayan Özçelik, ruhsat hususunda işletmelere destek verileceğini söyledi.

Alanya turizminin kalitesini artırmakta esnafın büyük rolünün olduğunu savunan Başkan Özçelik, işletmelerde hijyen ve standartlara daha fazla önem verileceğini dile getirdi.

Benzer Çalışmalar

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Naula Antik Kenti`nde yapılan temizlik çalışmalarına değindi. Özçelik ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin korunması için çalıştıklarını dile getirdi.

Alanya turizminin de kalite standartlarının artırılarak daha iyi bir konuma geleceğini savunan Özçelik, bunun için esnafla işbirliğinin öneminden bahsetti.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.