Başkan Özçelik: ‘Fahiş Fiyat Yazanlara Asla Müsaade Etmeyeceğiz!’

Başkan Özçelik: ‘Fahiş Fiyat Yazanlara Asla Müsaade Etmeyeceğiz!’
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ürünün maliyetinin katbekat üstünde fiyat verenlerin karşısında olduğunu söyledi. ‘10 birim bile fazlayken 50 birim yazanlara müsaade etmeyeceğiz’ diye de sözlerine ekledi.

Özçelik, yıllardır kafasını karıştıran bir konu olduğundan bahsetti. Örneklerle açıklama yapan Başkan Özçelik, İki tane tuhafiye, iki tane bakkal, iki tane restoranın yan yana açılmasını istemiyoruz dedi. ‘Örneğin iki restoran var var, biri Çin yemeği biri ise Adana yapıyor o başka ama genel olarak iki işletme yan yana açılsın, birbirinin kazancını düşürsün istemiyoruz’ şeklinde konuştu.

Bununla ilgili çalışmalar tamamlandığında hep birlikte bunun üzerinden geçeceğiz diyen Özçelik, bu düşünceyle yola devem etmek istediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, ‘ esnafımızın uyguladığı fiyatlara birebir karışmak gibi bir düşüncemiz yok ama amiyane bir üslupla anlatırsak misafirlerimizin ya da vatandaşlarımızın kazıklanmasına da müsaade etmeyiz’ dedi.

Fiyatlar İşletme Önünde Yazılı Olacak

Başkan Özçelik, kendileri için milat saydıkları 1 Ocak`tan itibaren herkesin alacağı ürünün fiyatını işletmenin önünde göreceğini dile getirdi. Özçelik, ‘ Aynı ürünü biri 10 liraya biri 15 liraya satarsa burda hizmet farkı vardır. Verilen hizmette kalite farkı vardır belki ama biz bundan taviz vermeyeceğiz. Bir ürün 10 birime satılıyor, o ürün için 10 birim bile fazlayken 50 birim fiyat verenlere asla müsaade etmeyeceğiz’ diye sözlerine ekledi.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.