Bu plaj Alanyalıyı kendine çekmeye devam ediyor! Turistlerinde yeni gözdesi.

Bu plaj Alanyalıyı kendine çekmeye devam ediyor! Turistlerinde yeni gözdesi.
Turizm denince akla gelen Alanya da halkı kendine çekmeye devam eden bu plaja ilgi giderek artıyor. Alanya Belediyesi, Yat Limanı'ndaki Halk Plajı'nı yenileyip tekrar açtı, bu yüzden herkes bu plaja gitmeye başladı.

Alanya şehrinin en gözde plajları arasına girmeye aday gösterilen ve halk tarafından da fazlasıyla benimsenmiş durumdaki bu plajın ilgi kotası gün geçtikçe dolmaya devam ediyor işte ayrıntılar.

Alanya Belediyesi Yat Limanı'ndaki Halk Plajı'nı yenileyerek halkın kullanımına sundu. Plajda yapılan çalışmalar arasında duş ve tuvaletlerin onarımı ot ve dikenlerin temizlenmesi kullanılmayan sandal ve kayıkların toplanması ile peyzaj düzenlemeleri yer aldı. Bu yenileme sonrası halk plajı Alanya sakinleri ve ziyaretçiler tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı. Alanya Belediyesi'nin bu çalışmaları plajın daha işlevsel ve konforlu hale gelmesini sağladı ve Alanya'nın bu popüler plajı yenilenmiş haliyle hizmet vermeye devam ediyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.