Büyük bir derdimizden daha kurtulduk

Büyük bir derdimizden daha kurtulduk
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Alanya İlçe merkezinde devecilik faaliyetleri yürüten kişilere bir yıl süre vermişti. Ancak verilen süreye rağmen hiçbir kurala uymayan söz konusu faaliyetlerde bulunan vatandaşların bundan böyle tüm devecilik faaliyetleri iptal edildi.

Hayvan Eizyeti Sona Erdi

Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde herhangi bir hayvanı bu şekilde para kazanmak amacıyla kullanan herhangi bir topluluk göremezsiniz. Buradan Milano'ya, Positano'ya, Venedik'e Barcelona'ya, ibiza'ya nereye gidersek gidelim bu tür ticari faaliyetlerde hayvanları bu şekilde kullanan göremezsiniz.

Tüm Dünyaya Rezil Oluyorduk

Üstelik bir de gelen turistler çekmiş oldukları fotoğraflarla ülkemizde ne kadar geri kalmış bir sistemin uygulandığını da ifade eden paylaşımlar yapıyor. Bütün bunların yanında hayvanların çektiği eziyet de cabası.

Başkan Özçelik Söz Vermişti

Konu ile ilgili olarak daha seçilmeden önce vatandaşlara bu kötü görüntüden Alanya’yı kurtaracağının sözünü veren Osman Tarık Özçelik her ne olursa olsun söz konusu faaliyetleri yürütenlere bir yıl süre vermişti.

Yani sezonu tamamlamaları karşılığında bir sonraki yıl söz konusu develerin Turizm amacıyla kullanılmayacağını ilgili faaliyetleri yürütenlere ifade etmişti.

Ancak tüm bunların karşılığında söz konusu faaliyetleri yürüten vatandaşlardan belirli standartları sağlamaları gerektiği konusunda söz almıştı.Fakat Alanya zabıtasını yapmış olduğu denetimler neticesinde hayvanların işler acısı hali ve uyulmayan kurallar neticesinde ilgili faaliyetleri ara verildiği Alanya Belediyesinin resmi internet sitesinde de yayınlandı.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.