Büyükşehir Belediye Antalya da öğrencilere eğitim desteği veriyor!

Büyükşehir Belediye Antalya da öğrencilere eğitim desteği veriyor!
Alanya son haber! Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in başlattığı üniversite öğrencilerine eğitim desteğini 2024-2025 yılında da sürdürüyor. Başvurular 30 Eylül'e kadar devam edecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği 2024-2025 eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Bu destek kapsamında öğrenciler Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden 30 Eylül 2024’e kadar başvuruda bulunabilecekler.

Büyükşehir Belediyesi ekonomik zorluklar yaşayan yükseköğretim öğrencilerine destek sağlamak amacıyla toplamda 10 bin TL’lik eğitim desteği verecek. Bu destek iki dönem halinde 5'er bin TL olarak öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Destekten faydalanmak isteyen öğrencilerin Antalya il sınırları içerisinde ikamet etmeleri ve 2024-2025 eğitim yılı için üniversite sınavını kazanıp kayıt yaptırmış olmaları gerekiyor. Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri bu burs imkanından yararlanamayacak.

Eğitim desteği başvuruları yalnızca belirli kriterleri karşılayan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek ve sosyal inceleme sonucuna göre belirlenecek. Başvurular belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Amaç ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olan öğrencilere eğitimlerini sürdürme imkanı sağlamak.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.