Büyülemeye devam ediyor Alanya da herkesi kendine çekiyor herkes oraya gidiyor

Büyülemeye devam ediyor Alanya da herkesi kendine çekiyor herkes oraya gidiyor
Alanya'daki 793 yıllık Süleymaniye Camii, tarihi dokusu ve huzur verici atmosferiyle dikkat çekiyor ve ziyaretçilerini etkiliyor.

Alanya yüz yıllardır turizmin gözdesi bir şehir olmaya devam ediyor özellikle bünyesindeki tarihi dokularla da bunu son derece iyi şekilde kanıtlamaya devam etmektedir.

Alanya şehri turistlerin yoğun ilgisini çekmesini iyi bilen farklılıklarını ortaya koymakta üzerine başka şehir tanımayacak kadar harika bir yerdir, böylesi turizm cennetinde tarihi görkemli yerlerde turistleri daha da kendine çekmeye devam etmektedir.

Alanya’da yer alan 793 yıllık Süleymaniye Camii tarihi dokusu ve huzur veren atmosferiyle her gün yüzlerce ziyaretçiyi kendine çekiyor.

Selçuklu mimarisinin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen bu cami Alanya Kalesi içinde bulunuyor ve hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Camii mistik atmosferi ve tarihî değeriyle ziyaretçileri büyüleyerek Alanya’da turizmin önemli bir parçası haline gelmiş durumda.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.