Denizde görüp peşine düştü Tam 1.5 saat yüzdükten sonra şaşa kaldı

Denizde görüp peşine düştü Tam 1.5 saat yüzdükten sonra şaşa kaldı
Alanya'da meydana gelen ilginç olayda, amatör balıkçılar Mehmet A. T. ve Recep T. tersane açıklarında dalış yapmak için demirledikleri teknelerinde beklenmedik bir durumla karşılaştı. Denizde gördükleri şey karşısında şaşkına dönen balıkçılar, 1,5 saat boyunca bu varlıkla birlikte yüzdüler.

Alanya Tersanesi açıklarında gerçekleşen ilginç olayda amatör balıkçılar Mehmet A. T. ve Recep T. teknelerinin pervanesine takılan oltayı temizlemek için dalış yaparken onlara bir caretta caretta kaplumbağası yaklaştı.

Başlangıçta korkarak teknelerine çıkan ikili kaplumbağanın dostane tavırlarını fark edince yaklaşık 15 saat boyunca onunla yüzmeye karar verdiler.

Mehmet A. T. olayın beklenmedik ve ilginç bir deneyim olduğunu dile getirerek daha önce yunus ve fok balıklarıyla yüzmesine rağmen bu karşılaşmanın en ilginç olanı olduğunu belirtti.

Kaplumbağanın meraklı olduğunu ve bir yüzgecinin olmadığını fark eden Mehmet A. T. hayvanın sırtındaki parazitleri temizlemeye çalıştıklarını da anlattı.

Kaplumbağa ikiliye uzun süre eşlik ettikten sonra nihayetinde uzaklaştı.

Mehmet A. T. kaplumbağanın yanına kadar gelmesine çok şaşırdığını ve suyun içinde vahşi bir hayvanın bu kadar yakınına gelmesinden korktuğunu da ekledi.

Yaşadıkları bu unutulmaz anı cep telefonlarıyla kaydeden Mehmet A. T. ve Recep T. sonradan bu görüntüleri izleyerek keyifle güldüklerini belirtti.

Alanya Medya /ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.